24.ledna začíná ve Final Fantasy XV Moogle Chocobo Carnival
Final Fantasy XV Novinka 24.ledna začíná ve Final Fantasy XV Moogle Chocobo Carnival

24.ledna začíná ve Final Fantasy XV Moogle Chocobo Carnival

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Karneval se pomalu blíží do Altissie.

Reklama

V úterý 24. ledna ve 2 ráno spouští Square Enix ve Final Fantasy XV speciální in-game akci jménem Moogle Chocobo Carnival. Trvat bude do pondělí 20. února do 1 hodiny ranní.Moogle Chocobo Carnival proběhne v Altissii a nabídne několik exkluzivních miniher, spojených s karnevalem, a vodní chocobo závody a Square Enix Cafe bude nabízet trochu jiné produkty.

Abyste se ale festivalu mohli zúčastnit, budete potřebovat buď free nebo placenou verzi add-onu Holiday Pack. Aktualizace hry má vyjít 24. ledna a bude vlastně znamenat začátek festivalu.

Placená verze add-onu Holiday Pack+ bude obsahovat vstup na Moogle Chocobo Carnival, kostým pro Nocta "Festive Ensemble" a speciální rámečky na fotky "Holiday Pack+ Exclusive".

Free verze Holiday Packu obsahuje také vstup na Moogle Chocobo Carnival, kostým pro Nocta "Choco-Mog Tee" a rámeček na fotky ze hry "Holiday Pack (Free Version) Exclusive".

S aktualizací přibude do hry možnost Self-Photographing Feature, takže se už budete moci fotit úplně kdekoli, i mimo bitvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama