Mobius Final Fantasy na PC začátkem února
Novinka Mobius Final Fantasy na PC začátkem února

Mobius Final Fantasy na PC začátkem února

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

PC verze přichází na západ celé čtyři měsíce po Japonsku.

Reklama

Série Final Fantasy vyvolává poslední dobou u hráčů velmi smíšené reakce. Z části za to může i mobilní free-to-play spin-off Mobius Final Fantasy, který je prozatím možné hrát pouze na zařízení s iOS a Androidem. 1. listopadu 2016 ale v Japonsku vyšla PC verze tohoto RPG, která konečně 6. února dorazí přes Steam i na západ.

PC verze Mobius Final Fantasy nabízí podporu rozlišení Full HD (1920×1080), které se samozřejmě přizpůsobí různým velikostem obrazovky nebo možnost vybrat si mezi frekvencemi 60 nebo 120 snímků za sekundu. V nastavení ale najdete i podporu 4K rozlišení. Celkový obsah hry samotné se neliší od mobilní verzi.

Hráči, kteří si nainstalují a přihlásí se do PC verzi Mobius Final Fantasy, mají šanci vyhrát několik in-game předmětů. Jde třeba o Ability Tickets nebo Summon Tickets a další. Ceny a jejich množství budou stanoveny podle počtu sdílení a lajků internetové stránky s kampaní Mobius Final Fantasy PC Global Release Campaign.

Hned 7. února se můžete těšit na zvláštní akci v Mobius Final Fantasy, kdy dojde na spolupráci s chystaným remakem Final Fantasy VII Remake. Jeho výsledkem bude objevení se Clouda, Guard Scorpiona a Mako Reactor ve světě Mobius Final Fantasy.

Šéf projektu Naoki Hamaguchi ještě na blogu Square Enixu uvedl, že by v budoucnu rád provedl podobnou spolupráci s Final Fantasy XV a pak třeba i s dalšími díly série Final Fantasy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama