Aloy bude vždy součástí Horizon: Zero Dawn, ovšem nemusí být hlavní postavou dalšího dílu
Horizon: Zero Dawn Novinka Aloy bude vždy součástí Horizon: Zero Dawn, ovšem nemusí být hlavní postavou dalšího dílu

Aloy bude vždy součástí Horizon: Zero Dawn, ovšem nemusí být hlavní postavou dalšího dílu

Michal Burian

Michal Burian

19

V pokračování Horizon: Zero Dawn nemusíme hrát za sympatickou Aloy, s kterou se budete moci brzy seznámit, prozradila hlavní producentka.

Reklama

Post-apokalyptické akční RPG Horizon: Zero Dawn od Guerrilla Games ještě nevyšlo, dojde k tomu až 1. března, přesto už nizozemské studio Guerrilla Games mluví o možném pokračování.

Jak známe tvůrčí celky, je dost možné, že na pokračování se již potichu pracuje. Přece jen, vývoj takto velkých her trvá několik let. Je ale trochu překvapením, že se o druhém díle rozpovídala hlavní producentka již dnes. Prozradila, že bychom v pokračování nemuseli hrát za Aloy, ale za jinou postavu, která je součástí Horizon: Zero Dawn.

- Mohlo by vás zajímat: Horizon: Zero Dawn v recenzích sklízí chválu

„Myslím, že Aloy bude vždy součástí Horizon: Zero Dawn, ale jak se sami budete moci přesvědčit, máme ve hře spoustu postav a kmenů společně s jejich bohatou historií. Roky nám trvalo navrhnout všechny kmeny a vdechnout jim život, v budoucnu je tu možnost pro jiné postavy, ale Aloy vždy zůstane součástí Horizon: Zero Dawn,“ prozradila hlavní producentka Angela Gillespie v rozhovoru pro Gamereactor.

Před několika týdny jsme z úst zástupců Guerrilla Games slyšeli, že chtějí, aby se z Aloy stala ikona PlayStationu, podobně jako Nathan Drake z Uncharted. Je tak otázkou, jak toho chtějí v Amsterdamu docílit. Pokud bychom v pokračování skutečně nehráli za Aloy, lze očekávat, že dostane větší prostor v samotném příběhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama