Záznam z hraní Horizon: Zero Dawn – bez spoilerů
Horizon: Zero Dawn Novinka Záznam z hraní Horizon: Zero Dawn – bez spoilerů

Záznam z hraní Horizon: Zero Dawn – bez spoilerů

Filip Němec

Filip Němec

10

Záznam z našeho hraní kladně hodnocené open-world RPG Horizon: Zero Dawn.

Reklama

Napříč herním světem sklízí pochvalné recenze a vzhledem k datu vydání hry, které už je na spadnutí, vzrůstají i očekávání hráčů. Pokud jste na vážkách nebo si prostě jen chcete zkrátit čekání, dnes ve 20:00 si společně vyzkoušíme několik částí hry, slibujeme však absenci jakýchkoli spoilerů. Samozřejmostí je také jako vždy zodpovězení vašich dotazů v chatu.

Naplánované máme pro vás dvě hlavní aktivity, které představí především soubojový systém a herní svět, který patří mezi největší přednosti hry. Nejprve se pokusíme vyčistit tzv. Corruption zone, což je oblast, kde se nacházejí robosauři nebezpečnější než jinde. Jsou totiž hacknuty zlou entitou (v rámci nulové tolerance spoilerů samozřejmě více neprozradíme) a jsou daleko více agresivnější a nebezpečnější.

Druhou zastávkou bude tzv. Cauldron, kterých je po mapě rozesetých několik a zastupují jakousi formu dungeonů. Cauldrony jsou ve skutečnosti továrny, ve kterých se robotická monstra staví a na každém konci na vás čeká jeden z těch nejvíce děsivých robosaurů, které můžete ve hře potkat.

Vybranou Corruption zone a stejně tak ani Cauldron jsem doposud nenavštívil, nemám tedy tušení, jací nepřátelé a v jakém počtu mě zde čekají a především, jestli se mi vůbec mnou vybrané aktivity podaří dokončit. Pokud jste zvědavi, dnes večer ve 20:00 začínáme.

Záznam z hraní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama