MotoGP 17 poběží při 60 snímcích a přinese nové online módy
MotoGP 17 Novinka MotoGP 17 poběží při 60 snímcích a přinese nové online módy

MotoGP 17 poběží při 60 snímcích a přinese nové online módy

Michal Burian

Michal Burian

7

Poprvé v historii dosáhne hra na 60fps. Co dalšího na hráče letos čeká?

Reklama

Krátce před polednem oznámilo italské studio Milestone nové závody pro fanoušky jednostopých strojů. MotoGP 17 bude věnováno letošnímu mistrovství světa a vyjde 15. června 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zároveň se počítá s podporou PS4 Pro.

MotoGP 17 zahrne všechny jezdce, týmy a tratě z letošní sezóny, včetně nových pravidel a šampionátu Red Bull Rookies Cup. Poprvé za celou historii této série poběží hra při 60 snímcích za sekundu a má se pochlubit ještě lepší vizuální kvalitou. Jeden ze zástupců studia v tiskové zprávě slíbil nové kompetitivní a online módy nebo zcela novou revoluční kariéru.

„Snažíme se, aby MotoGP 17 nebylo jen sezónní aktualizací, ale zábavnou hrou s inovacemi, které fanoušci po nás v průběhu let chtějí. V letošním díle budeme mít nové kompetitivní a vzrušující online módy, zcela novou revoluční kariéru a mnoho dalšího. Nechceme prozradit příliš mnoho, ale můžete si být jisti tím, že v příštích několik měsících uvidíte velké věci,“ komentoval oznámení hlavní designér Matteo Pezzotti.

Oznámení MotoGP 17 doprovází trailer. Nejprve uvidíte záběry z porodnice, miminka mají na rukou jména známých jezdců MotoGP. Následující záběry z hraní se střihem na hračky a opět nemluvňata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama