Uzavřená beta Quake Champions odstartuje 6. dubna
Quake Champions Novinka Uzavřená beta Quake Champions odstartuje 6. dubna

Uzavřená beta Quake Champions odstartuje 6. dubna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

K dispozici je také nový trailer, který ukazuje příliš ukecaného Šampiona Anarkiho.

Reklama

Společnosti Bethesda a id Software dnes oznámily, že uzavřená beta Quake Champions, do níž se už nějakou dobu můžete přihlásit, odstartuje 6. dubna. Jestli jste tedy k testování přihlášeni, můžete se začít těšit. Jestli ne, máte na zaregistrování stále čas.

Jak už to tak bývá, během startu uzavřené bety nebudou pozváni všichni. Bohužel není specifikováno, co ovlivňuje vaše šance na brzký vstup, a tak víme jen tolik, že 6. dubna bude vybrána první skupina testerů a další pozvánky budou rozesílány postupem času. K rozeslání prvních pozvánek dojde příští týden.

Oznámení startu uzavřené bety doplňuje nový trailer, který prezentuje dalšího Šampiona. Tentokrát došlo na Anarkiho, kterého můžete znát už z Quake 3 Areny. Jeho aktivní schopností je Health Injection, která mu umožní doplnit zdraví. Pasivní schopnost Hoverboard Air Control mu zase umožňuje využívat tzv. strafe jumping k rychlejšímu pohybu, než jakého mohou za pomoci tohoto triku dosáhnout ostatní postavy, a měnit směr pohybu i ve vzduchu. Jeho slabinou je však nižší úroveň zdraví.

Soudě dle traileru je Anarki dost ukecaný Šampion, což řada fanoušků přijímá s nelibostí. Trailer zkrátka dělá dojem, že prakticky nezavře pusu. Snad bude ve hře k dispozici možnost všechny ty prupovídky vypnout, tedy za předpokladu, že budou opravdu tak časté a tak otravné, jak se v tuto chvíli zdá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama