Cities: Skylines pro Xbox One za necelý měsíc
Cities: Skylines Novinka Cities: Skylines pro Xbox One za necelý měsíc

Cities: Skylines pro Xbox One za necelý měsíc

Michal Burian

Michal Burian

2

Vývojáři slibují, že se budovatelská strategie bude skvěle hrát na gamepadu.

Reklama

Xbox One edice budovatelské strategie/simulátoru Cities: Skylines vyjde 21. dubna letošního roku, oznámila společnost Paradox Interactive. Vývojáři v tiskové zprávě slibují optimalizaci pro gamepad. Hra by se s ovladačem podle jejich slov měla hrát skvěle.

V Xbox One edici není jen původní Cities: Skylines, ale rovněž rozšíření After Dark, které do vašeho města přináší noční život s novým dobrodružstvím.

After Dark obsahuje vyšší hodnotu pozemků pro pobřeží a pláže, 70 nových budov, předělaný systém kriminality, vzrůstající kriminalitu v noci, vylepšení ekonomiky a vězení. Do vězení můžete umístit zadržené zločince. Dále můžete postavit mezinárodní letiště, velké autobusové nádraží, několik nových monumentů, nový velký dopravní uzel pro nákladní dopravu, stezky pro cyklisty, autobusové a cyklistické pruhy na silnicích, čtvrti určené pro turismus a noční život, nové parky a také taxíky, včetně míst, kde mají na ulici parkovat a depa. Součástí přídavku jsou také nové modely objektů, aut a lidí žijících ve vašem městě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama