LEGO Marvel Super Heroes 2 v prvním traileru
Lego Marvel Super Heroes 2 Novinka LEGO Marvel Super Heroes 2 v prvním traileru

LEGO Marvel Super Heroes 2 v prvním traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Ve hře budete mít možnost ovládat čas a povolávat do boje hrdiny z různých období historie Marvelu.

Reklama

Podle očekávání došlo na vydání prvního pořádného traileru, který láká na LEGO Marvel Super Heroes 2 od TT Games. Ten doplňují i čerstvé screenshoty a nové informace.

Děj hry začíná tam, kde skončil příběh LEGO Marvel Super Heroes z roku 2013, i když znalost předešlého dílu není nutností. Vůbec poprvé si budete moci zahrát za členy Strážců Galaxie, přičemž trailer odhaluje účast dalších postav, které nebyly zmíněny před týdnem, kdy byla hra oficiálně oznámrna. Jde třeba o Ant-Mana, Visiona, Lokiho, Hawkeye nebo Thora.

Hlavním padouchem je tentokrát Kang the Conqueror, který dokáže cestovat časem. Cestování časem je celkově jedním z ústředních motivů hry, během hraní tak budete mít k dispozici různé schopnosti, třeba možnost povolat do boje hrdiny z různých období světa Marvelu. A samozřejmě ovládání času, i když to proti vám mohou použít i vaši nepřátelé.

Více informací se máme dozvědět na červnové E3, přičemž další střípky informací najdete i v nedávné novince. Já jen připomenu, že LEGO Marvel Super Heroes 2 vychází 17. listopadu letošního roku pro PC, PS4 a Xbox One. Na konci roku dorazí i verze pro Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama