Zdokonalili jsme pro vás na Zingu vyhledávání
Novinka Zdokonalili jsme pro vás na Zingu vyhledávání

Zdokonalili jsme pro vás na Zingu vyhledávání

Michal Burian

Michal Burian

8

Vylepšili jsme pro vás vyhledávání, přidali jsme do něj našeptávač, abyste na Zingu našli vše, co potřebujete.

Reklama

Těsně před vypuknutím E3 (Jízdní řád konferencí) jsme se vám, čtenářům Zingu, rozhodli představit jednu podstatnou novinku. Minimálně z mého pohledu je hodně důležitá. Řeč je o vyhledávání. Stará verze nefungovala podle našich představ a byla příliš složitá/nepřehledná. Často jste nám kvůli tomu psali, že na Zingu nemůžete najít tu a tu hru, my jsme přitom o ní několikrát psali, jen jsme neměli dostatek informací, abychom ji dali do katalogu her. Kupříkladu z důvodu, že hra ještě neměla oficiální název.

Všichni v redakci jsme tak rádi, že se nám podařilo vyhledávač vylepšit, abyste našli vše, co hledáte. Nově vyhledávání na Zingu obsahuje populární našeptávač. Stačí napsat jen část z názvu hry a našeptávač vám nabídne to, co pravděpodobně hledáte. Ukázat si to můžeme na příkladu Battlefieldu. Do vyhledávače napíšete Battlefield a našeptávač vám jako první doporučí nejnovější Battlefield 1. Následuje Hardline, čtvrtý díl, třetí díl a tak dále.

Důležité pro nás bylo, aby vyhledávač pracoval i s našimi štítky. Čas od času totiž nějaká hra nemá kartu hry v katalogu. Dřív byste novinky a články o této hře hledali velmi těžko, museli jste ve vyhledávači překlikávat mezi jednotlivými sekcemi (katalog, novinky, články…). Nově zadáte kupříkladu NHL 18 a hned vám vyjede odkaz na štítek s novinkou, kde je včera zveřejněný oznamovací trailer.

Takhle jednoduše můžete nalézt i všechny články týkající se konzolí PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox Scorpio apod. Případně novinky o E3 2017.

V souvislosti s novým vyhledáváním jsme malinko přepracovali i karty her, aby se co možná nejvýše zobrazoval aktuální obsah z dané hry.

Doufáme, že se vám náš nový vyhledávač s našeptávačem líbí. Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte pro ně využít komentáře níže. Já už jen prozradím, že tohle je jen první vylepšení z mnoha, která chystáme. Vše si ale žádá svůj čas. Tak zase někdy příště, u dalšího vylepšení Zingu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama