Naughty Dog vysvětlují absenci The Last of Us 2 na E3
Uncharted: The Lost Legacy Novinka Naughty Dog vysvětlují absenci The Last of Us 2 na E3

Naughty Dog vysvětlují absenci The Last of Us 2 na E3

Michal Burian

Michal Burian

14

Prostor dostal příběh Chloe a Nadine z Uncharted: The Lost Legacy.

Reklama

Spousta fanoušků Joela a Ellie byla po tiskové konferenci Sony na E3 smutná, připravované The Last of Us: Part 2 nebylo vůbec součástí prezentace v Los Angeles a hráči se začali ptát, proč tomu tak bylo.

Na četné dotazy odpověděl režisér Neil Druckmann z Naughty Dog. Na Twitteru napsal, že se těší, až nám ukážou více o druhé cestě Ellie a Joela, ale v současné době dostává prostor Chloe a Nadine z Uncharted: The Lost Legacy.

Uncharted: The Lost Legacy je samostatný příběh v rámci Uncharted 4 a vyjde již 23. srpna letošního roku na PlayStation 4, zatímco The Last of Us: Part 2 je ještě daleko a Naughty Dog nechtěli, aby jejich druhý projekt bral pozornost Uncharted.

Vysvětlení Druckmanna je pochopitelné a možná je v tom také skutečnost, že The Last of Us: Part 2 vyjde nejdříve v příštím roce, nejdříve bychom to viděli na konec 2018, ale reálnější se nám zdá rok 2019. A jak si možná vzpomenete, po loňské E3 Sony uznala, že ukázala hry, které vyjdou později, což už dělat nechtěla. Letos na to z části doplatila.

Zároveň s vyjádřením Druckmanna se Naughty Dog vracejí k prezentaci Uncharted: The Lost Legacy: „Jak můžete vidět, měli jsme šanci vzít to nejlepší z Uncharted, včetně hádanek, filmového vyprávějí a exotických lokalit, a vyprávět zcela nový příběh, který se soustředí na Chloe Frazer. Chloe v indických horách hledá legendární zlatý artefakt. Na pomoc si najala Nadine Ross. Dvojice se musí naučit spolupracovat, aby si probojovala cestu k pokladu a zabránila rozpadu regionu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama