Izometrické RPG Pathfinder: Kingmaker uspělo na Kickstarteru
Novinka Izometrické RPG Pathfinder: Kingmaker uspělo na Kickstarteru

Izometrické RPG Pathfinder: Kingmaker uspělo na Kickstarteru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Tvůrcům se podařilo vybrat více než 500 tisíc amerických dolarů.

Reklama

Po delší době tu máme zajímavý projekt, který by měl spatřit světlo herního světa díky úspěšné kampani na Kickstarteru. Jedná se o hru Pathfinder: Kingmaker od studia Owlcat Games. Tvůrci ho popisují jako izometrické singleplayerové RPG, které je založené na papírovém RPG Kingmaker Adventure Path.

V rámci kampaně se podařilo vybrat požadovaných 500 tisíc amerických dolarů, takže vývoj může zdárně pokračovat. Dokonce se podařilo dosáhnout prvního dodatečného cíle, protože vybraná částka přesáhla 550 tisíc dolarů. Za těch přebytečných 50 tisíc tvůrci přidají do hry systém kempování.

Do konce kampaně zbývá 13 dní. Jestli se do té doby podaří vybrat dalších 50 tisíc dolarů, hru obohatí třída Magus. A když budou hráči obzvlášť štědří a podaří se dohromady vybrat 700 tisíc, dojde na další příběhovou kapitolu.

Pathfinder: Kingmaker hodlá navázat na odkaz her jako Baldur's Gate, Fallout a Arcanum a navodit stejný pocit, jaký hráči měli, když tyto legendy hráli poprvé. Tvorba vlastního hrdiny, zkoumání neznámého, seznamování se společníky, adrenalin prvního souboje, průchod tajemnými dungeony, svět reagující na vaše akce, to všechno bude k dispozici i zde, doplněné o prkvy a motivy série Pathfinder od společnosti Paizo.

Na vývoji se podle všeho podílí i Chris Avelone, který stojí za tituly jako Pillars of Eternity nebo Planescape: Torment. Značku Pathfinder přitom využívá i studio Obsidian v rámci jeho mobilní karetní hry Pathfinder Adventures, která se brzy podívá na PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama