Tvůrci Evolve chystají VR hříčku ze světa Blade Runnera
Novinka Tvůrci Evolve chystají VR hříčku ze světa Blade Runnera

Tvůrci Evolve chystají VR hříčku ze světa Blade Runnera

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Projekt Blade Runner 2049: Replicant Pursuit vyjde zítra pro Gear VR. Ve vývoji jsou i další dva tituly, které budou k dispozici i pro Oculus Rift.

Reklama

Na začátku letošního října vstoupí do kin film Blade Runner 2049, volné pokračování kultovní klasiky z roku 1982, z něhož se stal další případ snímku, který doprovodí nějaká hra. V tomto případě jde o VR hru a má ji na starosti studio Turtle Rock, jež stojí za Evolve nebo prvním dílem Left 4 Dead.

Blade Runner 2049: Replicant Pursuit vyjde už tento pátek, 21. července, a bude k dispozici pro Gear VR. Při hraní se ujmete řízení levitujícího policejního vozu, abyste mohli v ulicích futuristického Los Angeles pronásledovat unikajícího replikanta. Z toho se dá usuzovat, že jako obvykle půjde spíše o menší hříčku než o nějakou rozsáhlejší hru.

Společnost Oculus navíc oznámila, že ve vývoji jsou další dva VR tituly ze světa Blade Runnera, na nichž pracují jiní vývojáři. Ty už kromě Gear VR vyjdou i na Oculus Rift, přičemž by měly být k dispozici v období blíže k premiéře filmu.

Blade Runner 2049 vstoupí do našich kin 5. října 2017. O režii se stará Denis Villeneuve (Sicario: Nájemný vrah, Příchozí) a v hlavních rolích uvidíme Ryana Goslinga a Harrisona Forda, který hrál již v původním filmu. To, co nás v říjnu čeká, naznačují třeba dva trailery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama