Začala uzavřená beta Escape from Tarkov
Escape from Tarkov Novinka Začala uzavřená beta Escape from Tarkov

Začala uzavřená beta Escape from Tarkov

Michal Burian

Michal Burian

10

Pozvánky majitelům hry po vlnách a žádné NDA.

Reklama

Ruští vývojáři hardcore realistické online multiplayerové střílečky Escape from Tarkov se dostali do nové fáze vývoje a umožnili předplatitelům vyzkoušet hru v právě spuštěné uzavřené betě. Do bety se dostanou majitelé early access balíčků (nejlevnější balíček stojí 34,99€), avšak postupně. Battlestate Games zvolili přístup po vlnách a dušují se, že do týdne by měl každý majitel early access balíčku obdržet pozvánku emailem. Hráči, kteří si balíček koupili mezi úplně prvními, dostanou přednost před ostatními a bude jim umožněn vstup dříve než ostatním. Noví majitelé hry budou mít možnost se připojit do hry ihned po první vlně.

S počátkem této nové fáze hra získá výrazný počet aktualizací: první část největší herní lokace – Shoreline, přepracování existujících lokalit a nová místa k prozkoumání, více užitečných předmětů, léky a výbavu, pokročilý arzenál zbraní a jejich možných modifikací, vyváženou ekonomiku a systém pojištění a stejně tak i obecný chat pro vyhledání informací nebo kamarádů do raidu.

„V posledních měsících se nám povedl dokončit ohromný úkol optimalizovat rychlost a stabilitu hry, opravili jsme také nespočet chyb. Naším hlavním úkolem je vytvořit bezproblémovou hru pro každého. Proto doufám, že hráči pochopí, proč jsme přistoupili k pozvánkám do hry ve vlnách. Samozřejmě vývoj zde zdaleka nekončí. Hra se bude neustále rozšiřovat o nové a nové části a obsah s každou další aktualizací, jakmile bude připravena. Například uzavřené beta testování se brzy rozroste o systém úkolů,“ řekl Nikita Buyanov, ředitel Battlestate Games.

Studio také podotýká, že na uzavřenou betu se nevztahuje žádné embargo a NDA. Všichni hráči od této chvíle mohou dělat, ukládat a sdílet obrázky i videa, streamovat a publikovat herní materiály.

Escape from Tarkov je hardcore realistická online multiplayer hra založená na příběhu, která kombinuje prvky FPS/TPS, simulaci boje a RPG společně s MMO elementy. Hráči se ujmou role jednoho z žoldnéřů, který přežil úvodní fázi konfliktu v Tarkově. Po výběru jedné strany – USEC nebo BEAR – hráči začne náročný úkol najít způsob jak se dostat z města. Všechny východy z Tarkova byly zablokovány OSN a ruskými vojáky, všechny zásobovací cesty odříznuty a spojení s vedením bylo ztraceno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama