Na Switch dorazí Super Meat Boy
Super Meat Boy Novinka Na Switch dorazí Super Meat Boy

Na Switch dorazí Super Meat Boy

Michal Burian

Michal Burian

1

Drsná hopsačka, kde hrajete za kostku masa.

Reklama

Drsná plošinovka Super Meat Boy, která zaujmula hráče na všech možných platformách, si v dohledné době najde cestu na další. Studio Team Meat oznámilo příchod verze určené pro Nintendo Switch. Bohužel v současné době neznáme datum vydání, natož nějaké konkrétní detaily. Vystačit si musíme s teaser trailerem.

V Super Meat Boy hrajete za kostku masa, která se snaží zachránit svou přítelkyni (která se zdá být stvořena z obvazů) před zlým zárodkem v nádobě, který je oblečený ve smokingu.

Jde o brutální hopsačku. Náš masitý hrdina bude skákat ze zdí, přes moře cirkulárek, skrz hroutící se jeskyně a bazény použitých jehel. Obětuje svoje vlastní pohodlí, aby zachránil svou dámu v nesnázích. Super Meat Boy přináší obtížnost ze staré školy - z klasických NES titulů jako Mega Man 2, Ghost and Goblins a Super Mario Bros. 2 (japonské verze) a přivádí je zpět k dokonalému a základnímu skákání. Zvyšující se obtížnost, od těžké po ničící duši, dovede Meat boye skrz staré nepoužívané nemocnice, továrny na sůl a dokonce do samotného pekla.

Pokud se do světa Super Meat Boy vydáte, čeká na vás přes 300 úrovní v singleplayeru, kde vás potrápí i souboje s bossy. Nechybí ale ani editor úrovní a hromadu odemykatelných secretů, pokřivené zóny a skryté postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama