EA přemýšlí o dalších hrách pro Switch
Novinka EA přemýšlí o dalších hrách pro Switch

EA přemýšlí o dalších hrách pro Switch

Michal Burian

Michal Burian

8

Pokud vše půjde dobře, mohou se na Switchi objevit další hry z portfolia Electronic Arts.

Reklama

Společnost Electronic Arts je ohledně nové konzole Nintendo Switch obezřetná a každý svůj krok dobře zvažuje. Přesto chce Switch podporovat, ale ne za každou cenu. To je důvod, proč na Switch vyjde zatím jen FIFA 18.

V novém rozhovoru pro magazín Edge se o podpoře Switche rozpovídal Patrick Soderlund z EA. Prohlásil, že on osobně je velký fanoušek Nintenda a svůj Switch si bere vždy sebou.

„Naše hry budou na platformách, kde jsou spotřebitelé a hráči. Jsem přesvědčený, že chceme být součástí a pomáhat Nintendu rozvíjet základnu hráčů,“ řekl Soderlund a připomněl, že FIFA 18 na Switch je zároveň první fotbalovou hrou od EA Sports, která na přenosné zařízení vyjde v plnohodnotné verzi. I když jak se to vezme, FIFA 18 na Switchi totiž neběží na Frostbite enginu, tím pádem nezahrne příběhový režim Cesta (The Journey).

V další fázi interview Soderlund zmínil, že v EA musejí zvažovat, do čeho své prostředky investují. Je to součást podnikání a právě v tento moment naznačil další hry, které mohou na Switch od EA vyjít v případě, že společnost uvidí návrat investice a zisk.

„Pokud vše půjde dobře, nevidím důvod, proč bychom nemohli nabídnout co nejvíce her z našeho portfolia na této platformě. Doufám, že je tam dostaneme. Je to můj osobní cíl,“ dodal a ještě naznačil, že pro Switch klidně může vzniknout úplně nová hra.

Jakou hru od EA byste si rádi na Nintendu Switch zahráli? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama