Přidejte si do knihovny zdarma Mirage: Arcane Warfare
Mirage: Arcane Warfare Novinka Přidejte si do knihovny zdarma Mirage: Arcane Warfare

Přidejte si do knihovny zdarma Mirage: Arcane Warfare

Michal Burian

Michal Burian

8

Kontaktní fantasy bojovka od tvůrců Chivalry: Medieval Warfare bude zdarma ke stažení.

Reklama

Multiplayerová akce Mirage: Arcane Warfare od tvůrců středověké bojovky Chivalry: Medieval Warfare zapadla. Od svého vydání, které proběhlo v květnu letošního roku, si tahle kontaktní akce ve fantasy světě nedokázala najít potřebný počet hráčů a je na tom podobě jako nedávno vydaný LawBreakers. Na rozdíl od tvůrců LawBreakers se studio Torn Banner nebojí přiznat problémy a hodlá prosadit svůj nový projekt jiným způsobem.

Lidé z Torn Banner Studios se nevzdávají a hodlají s nepřízní osudu bojovat. Mirage: Arcane Warfare chtějí nadále vylepšovat a hlavně zajistit, že hru bude hrát dostatečný počet hráčů. Nové bojovníky má do Mirage: Arcane Warfare nahnat jedinečná šance. Titul totiž bude zdarma k dostání po dobu 24 hodin a každý, kdo si ho přidá do své knihovny na Steamu, ho bude mít navždy zdarma.

Pokud chcete Mirage: Arcane Warfare takto získat, tak bezplatně bude na Steamu od dnešní sedmé hodiny večerní. Po 24 hodinách bude opět za peníze, ale ne za dnes prodávaných 27,99€, ale za trvale snížených 9,99€.

„Prodeje v době vydání Mirage byly špatné,“ přiznalo studio. „Naše společnost je ale v pořádku, budeme pokračovat a v budoucnu vytvářet skvělé hry. Více nás mrzí hráči, kteří si Mirage koupili. Nemohou totiž najít další hráče, s kterými by mohli hrát. Chceme, aby lidé hráli naší hru, kterou jsme léta vyvíjeli. Máme víru, že si Mirage dokáže najít větší komunitu a uděláme pro to všechno.“

Přečtěte si naší recenzi, kde jsme hře dali 6/10. Verdikt: „Mirage: Arcane Warfare není vůbec špatný titul, jeho hlavním problémem je skomírající hráčské jádro, jehož stabilita je pro tento typ her zásadní. V dlouhodobou životnost tohoto díla moc nevěříme, z toho důvodu ho nemůžeme ani přes kladně působící hodnocení doporučit.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama