S pokračováním série Batman: Arkham se nepočítá, tvrdí Kevin Conroy
Batman: Arkham Asylum Novinka S pokračováním série Batman: Arkham se nepočítá, tvrdí Kevin Conroy

S pokračováním série Batman: Arkham se nepočítá, tvrdí Kevin Conroy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Dabér Batmana sdělil fanouškům nepříliš pozitivní zprávu.

Reklama

Batman: Arkham Knight z roku 2015 byl často označován jako závěr Arkham série, která odstartovala v roce 2009. Přesto se najdou tací, kteří doufají v pokračování, přičemž tužby podpořilo zejména loňské vydání projektu Batman: Arkham VR pro virtuální realitu a remasteru prvních dvou dílů s názvem Return to Arkham. Několikrát se také spekulovalo o tom, že i když otcové série ze studia Rocksteady s Temným rytířem skončili, mohl by otěže převzít tým z Warner Bros. Montreal, který se postaral o vznik prequelu Batman: Arkham Origins.

V tuto chvíli se však další díl série Batman: Arkham neplánuje. Alespoň to řekl Batmanův dabér Kevin Conroy na Wizard Comic-Conu v Nashvillu. Conroy v odpovědi na dotaz jednoho fanouška prohlásil, že nemůže uvěřit tomu, že se na dalším díle nepracuje, zvlášť když celá série vydělala miliardy dolarů, ale další díl prostě není v plánu.

Jestli tedy patříte mezi ty, kteří doufají v pokračování, tak radši přestaňte doufat. Conroy, který daboval Batmana v dílech Arkham Asylum, Arkham City, Arkham Knight a Arkham VR, však mluví vyloženě o plánech na vznik dalšího titulu. A jak známo, plány se mohou měnit.

Batman: Arkam Origins od Warner Bros. Montreal navíc vznikl bez spolupráce Kevina Conroye, takže je možné, že je známý dabér obeznámen jen s prací studia Rocksteady, jehož zaměstnanci nejspíš momentálně připravují něco jiného. Dá se tedy předpokládat, že jestli v Montrealu opravdu chystají nový díl, Conroye nepřizvali ani tentokrát, a tak o hře neví a je přesvědčen, že série definitivně skončila. To jsou ale jen spekulace, které mají v tuto chvíli menší váhu než cokoliv, co prohlásí kapacita z ranku Kevina Conroye. Momentálně je tedy opravdu rozumnější počítat s možností, že série Batman: Arkham skončila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama