Článek 6038269
Novinka Článek 6038269

Článek 6038269

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Podívat se můžete na herní prostředí, pohyb po herní mapě nebo na podobu zbroje pro koně. <strong>Aktualizováno</strong> o další screenshoty.

Reklama

Aktualizace: Včera došlo na vydání dalšího blogového článku souvisejícího s vývojem Mount & Blade 2: Bannerlord. Ten se zaměřuje na vznik a inspiraci frakce Battania. Text je jako vždy přeložený do češtiny, takže si ho může přečíst každý, a díky němu máme k dispozici další obrázky, konkrétně dvojici screenshotů a jeden koncept.

Původní zpráva (13. 20. 2017 13:15): Autoři Mount & Blade 2: Bannerlord ze studia TaleWorlds Entertainment každý týden zveřejní nový blogový článek, který se zaměřuje na různé herní prvky nebo na proces vývoje. Díky tomu máme k dispozici několik obrazových materiálů, přičemž jsme se rozhodli počkat, až jich bude víc, a následně je všechny zveřejnit.

Vidět můžete například běžný vesnický život, podobu herní mapy nebo záběr z multiplayerové bitvy, která byla k vidění na letošním Gamescomu. Za pozornost stojí i koncept několika objektů nebo ukázky zbroje pro koně.

Všechny dosud vydané blogové články jsou přeloženy do češtiny, takže si můžete níže vybrat cokoliv, co vás zajímavá, a začíst se. Jen se připravte na poměrně častý výskyt chyb, spojený s překlepy nebo se záměnou pohlaví vývojářů.

Rozhovor o 2D/3D graficeArmády a vlivRozhovor o testování hryModding BannerlorduRozhovor o programování herního enginuRozhovor o programování kampaněRozhovor o vedení studia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama