Grim Fandango Remastered je zdarma ke stažení z GOG.com
Novinka Grim Fandango Remastered je zdarma ke stažení z GOG.com

Grim Fandango Remastered je zdarma ke stažení z GOG.com

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Na přidání do knihovny, v níž vám remaster adventury od LucasArts již zůstane, máte dva dny.

Reklama

V internetovém obchodě GOG.com, v němž dnes začaly vánoční slevy, je zdarma k dispozici další hra. Tentokrát jde o Grim Fandango Remastered, povedený remaster klasické adventury od LucasArts, o který se postaralo studio Double Fine. Zatímco původní hra se objevila na trhu už v roce 1998, remaster vyšel v roce 2015.

Jako vždy se stačí na GOGu přihlásit nebo zaregistrovat a následně kliknout na rámeček s motivem Grim Fandanga Remastered a tlačítkem GET FOR FREE, který najdete na hlavní stránce obchodu. Alternativou je aktivace přímo přes stránku hry. Následně stačí chvíli počkat a měla by se objevit ve vaší GOG knihovně, kde již zůstane. Pro získání remasteru tradičně stačí aktivace a přidání do knihovny, nemusíte ho hned stahovat.

Čas na aktivaci se krátí, v době psaní této novinky zbývá něco málo přes 45 hodin. Jestli akci prošvihnete, bude Grim Fandango Remaster opět placeným produktem, takže v případě zájmu příliš neváhejte. Za zmínku přitom stojí, že remaster podporuje nejen Windows, ale i Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama