Fotky novinářské edice Shadow of the Colossus a recenze
Shadow of the Colossus Novinka Fotky novinářské edice Shadow of the Colossus a recenze

Fotky novinářské edice Shadow of the Colossus a recenze

Jakub Němec

Jakub Němec

6

Do týdne si můžete přečíst naší recenzi. Na co se můžete těšit?

Reklama

Možná se pletu, ale rok 2018 se bude držet hráči vítaného přístupu z loňska. Spousta vývojářů opráší své starší tituly, které nesou nálepku „kultovní“, kompletně zrenovují jejich zastarávající grafický kabát a nabídnou je fanouškům, kteří se nechají nalákat na nostalgickou zábavu. První krůčky v loňském roce naznačila adventura The Last Guardian, která byla i přes menší chyby přijata docela vstřícně.

Na naše redakční disky se před pár dny dostala jedna z her, jež zaujala bezpočet hráčů vlastnící PlayStation 2 – Shadow of the Colossus. Musíme přiznat, že už po prvních chvílích na nás dolehla pohlcující atmosféra fungující již v roce 2005. Úžasné scenérie a nádherně ztvárnění obři nás přikovaly k televizním obrazovkám, od nichž následně bude velmi těžké vstát.

Naše kompletní reakce a vyhodnocení práce na remasteru klasického díla můžete spatřit po skončení embarga na recenze, tedy již 30. ledna dopoledne. Můžete tak posoudit, zda se vám vyplatí investovat do předělávky putování zapovězenými zeměmi, které se mezi zvědavé hráče dostane až 7. února 2018 na PlayStationu 4. My už za sebou máme skolení několikerých monster. Rádi bychom vám již dnes napsali, jaká hra je, ale nemůžeme. Počkejte si do úterního dopoledne a zatím se podívejte na novinářské balení, které nám dorazilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama