Po téměř čtyř letech se blíží Shaq Fu: A Legend Reborn
Novinka Po téměř čtyř letech se blíží Shaq Fu: A Legend Reborn

Po téměř čtyř letech se blíží Shaq Fu: A Legend Reborn

Michal Burian

Michal Burian

Pokračování 16bitové bojovky s legendárním basketbalistou.

Reklama

Trvalo to dlouho, ale po téměř čtyř letech vývoje se dočkáme pokračování 16bitové bojovky Shaq Fu. Tvůrci dokončují Shaq Fu: A Legend Reborn a budou schopni hru během jara letošního roku vydat na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Za vývojem Shaq Fu: A Legend Reborn stojí studio Saber Interactive a vydavatelská společnost Wired Productions. Původně byl titul zamýšlen i pro PS3, Xbox 360 a Wii U, ale během vývoje se plány změnily.

Proč se vydání tak zdrželo, když crowdfunding na Indiegogo proběhl již v roce 2014 (vybralo se 458 884 amerických dolarů od 1339 lidí) a v prosinci 2016 se tvůrci dušovali, že jsou velmi blízko dokončení? Vývojáři měli nespecifikované problémy s licencí. Kvůli tomu museli přepracovat určitou část hry, což mělo obrovský dopad na celý příběh.

V bojovce Shaq Fu: A Legend Reborn se vžijete do legendárního basketbalisty Shaquillea O’Neala, který bojuje proti hordám nepřátel v pekle i Hollywoodu. Čekají na vás desítky nepřátel, jedinečných legend a bizardních bossů, na nichž si postupně vyzkoušíte nové pohyby. Prostředí má být zničitelné a inspirace pramení z her Street Fighter, Streets of Rage a Devil May Cry. Část zaměstnanců týmu v minulosti pracovala na Street Fighter, Halo, Killzone nebo Alan Wake.

Pokud jste si do 10. června 2017 koupili NBA Playgrounds ve verzi pro Switch, tak budete mít Shaq Fu: A Legend Reborn pro Switch zdarma. Jde o kompenzaci za problémy u NBA Playgrounds.

Zdroj: Polygon.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama