Míří Valkyrie Profile: Lenneth na současnou generaci konzolí?
Valkyrie Profile: Lenneth Novinka Míří Valkyrie Profile: Lenneth na současnou generaci konzolí?

Míří Valkyrie Profile: Lenneth na současnou generaci konzolí?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

First Teaser Trailer 2018 toho bohužel moc neprozrazuje.

Reklama

Square Enix si pro hráče připravil podivné překvapení v podobě preview traileru na titul Valkyrie Profile: Lenneth s názvem First Teaser Trailer 2018.

Bohužel není ještě úplně jasné, na co má trailer odkazovat, protože Valkyrie Profile: Lenneth je už starší hrou, přesněji jde o název PSP portu z roku 2006, původní hry Valkyrie Profile z roku 1999 pro první PlayStation.

Více možná napoví popis k videu, který zní: „V roce 2018 bude bohyně svržena.“ A text v japonštině dodává: „Máte právo žít. Jsem výběrčí duší. Vybírám mezi lidskými dušemi, tak jako si vybírám mezi květinami!? A co je Valkyrie!? Jsem bůh smrti?“

V návaznosti na trailer byl spuštěn i oficiální účet na Twitteru, kde první tweet jednoduše uvádí, že: „Od dnešního dne budeme postupně sdílet nové informace o Valkyrie Profile: Lenneth #FirstTweet #ValkyrieProfile #VPLenneth.“

Je možné, že Square Enix plánuje nové vydání Valkyrie Profile: Lenneth pro stávající generaci konzolí, PC a/nebo dokonce pro mobilní zařízení. Všechno to jsou prozatím pouze spekulace, protože Square Enix ještě nic konkrétního neřekl.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama