Interakce a tvorba vztahů v Attack on Titan 2
Attack on Titan 2 Novinka Interakce a tvorba vztahů v Attack on Titan 2

Interakce a tvorba vztahů v Attack on Titan 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Dabérky Yui Ishikawa a Marina Inoue se opět vrací s ukázkou z hraní.

Reklama

Po prvním videu z minulého týdne, vydalo Koei Tecmo pokračování svého propagačního gameplay videa z hraní titulu Attack on Titan 2. I tentokrát se nám v osmi minutách představí dabérka Mikasy Ackerman Yui Ishikawa a dabérka Armina Arlelta. Zároveň se můžete podívat na půlminutovou upoutávku pro japonské televizní stanice.

Video je tentokrát zaměřeno na tvorbu a interakce některých postav. Hodně času obě dabérky stráví tvorbou svého avatara a upřímně řečeno, stvoří i pár hodně zvláštních zjevů. Nakonec ale zůstanou u postavy jménem Junior, vycházející ze vhledu skladatele Reva. Což poznáte díky jeho ikonickým slunečním brýlím.

Pak můžeme sledovat, jak můžete s vytvořenou postavou komunikovat s postavami ze série, s Erenem, Mikasou a Arminem. Úroveň vzájemného přátelství se mění podle vašich odpovědí a měřák přátelství se zaplňuje také přitom, když jdete společně do bitvy.

Pokud jste minuli předchozí video, najdete jej zde. Yui Ishikawa a Marina Inoue se v něm zaměřily na herní akce a vyzkoušely nové funkce Hook Drive a Surprise Attack.

Attack on Titan 2 vychází v Evropě 20. března pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC.

Tvorba postav a interakce

Televizní reklama

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama