Obrovský křižník Centurion z Valkyrie Chronicles 4
Valkyria Chronicles 4 Novinka Obrovský křižník Centurion z Valkyrie Chronicles 4

Obrovský křižník Centurion z Valkyrie Chronicles 4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One

Všichni na palubu!

Reklama

V taktickém RPG Valkyria Chronicles 4 budete moci pro cestování využít různé stroje. Jedním z tajných projektů jsou také válečné ledoborce Centurion, které se nemusí omezovat pouze na vodní hladinu.

Zhotoveny byly v tajnosti v docích Edinburského námořnictva, které počítalo s jejich použitím v bitvách. Celkem byly postaveny tři válečné lodě tohoto modelu a Centurion, na který se nalodili Claude a ostatní vojáci, je v pořadí druhým z nich.

Jeho výhodou je možnost zdolání sněhových plání a pro prorážení silného ledu je na přídi vybaven obrovským beranidlem. Se svou délkou více než 230 metrů, je Centurion něco jako tank, který dokáže jezdit po sněhu a ledu, jako kdyby projížděl nějakými křovinami. Tato schopnost obřích válečných lodí, kdy mohou cestovat i po zemi, je umožněna díky technologii poskytnuté Edinburghem pro Vinlandské spojené státy. Bohužel podrobnosti o tom, jak tato technologie funguje, jsou přísně tajné.

Valkyria Chronicles 4 vychází v Japonsku pro PlayStation 4 už 21. března a následovat ji v létě bude i verze pro Switch. Pro Evropu ještě nebylo stanoveno datum vydání, ale verze pro PlayStation 4, Xbox One a Switch by se měly objevit ještě v roce 2018.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama