Vývoj Detroit: Become Human zatím spolykal 30 milionů euro
Detroit: Become Human Novinka Vývoj Detroit: Become Human zatím spolykal 30 milionů euro

Vývoj Detroit: Become Human zatím spolykal 30 milionů euro

Yurris CZ

Yurris CZ

19

Třičtvrtě miliardy korun zatím stál vývoj nejnovějšího počinu Quantic Dream.

Reklama

Detroit: Become Human je bez debat rozsáhlou a veleočekávanou hrou, kde budeme o příběhu rozhodovat my sami. Dostaneme se pod syntetickou kůži trojice androidů, hrdiny tohoto příběhu blízké budoucnosti jsou pomocná síla v domácnosti Kara, spouštěč androidí revoluce Markus a elitní vyšetřovatel Connor.

Čím větší projekt, tím větší potřeba financí a celkového úsilí vývojářů. Počet 513 postav, 2 000 stránek scénáře, 74 000 unikátních animací a více jak 5,1 milionů řádků textu to jen potvrzuje. Francouzský večerník Le Mond zveřejnil pár čísel studia Quantic Dream. Rozpočet na vývoj Detroitu doteď překročil něco málo přes 30 milionů euro, což je při aktuálním kurzu nějakých 750 milionů korun českých. Pro srovnání, vývoj Beyond: Two Souls od stejného studia stál zhruba 620 milionů.

Detroit: Become Human je zatím největším a nejdražším projektem vývojářů z Quantic Dream. Pevně věříme, že se tento ambiciózní titul náležitě povede.

Hra vychází 25. května exkluzivně pro PlayStation 4 s českými titulky. Hru si můžete předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama