Nový způsob výcviku již dnes ve For Honor
For Honor Novinka Nový způsob výcviku již dnes ve For Honor

Nový způsob výcviku již dnes ve For Honor

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Procvičte své bojové zkušenosti v nových tréninkových zónách.

Reklama

Do středověké taktické bojové hry For Honor dnes přibude bezplatná aktualizace, která přidává 4 nové tréninkové okruhy. Nový mód na zlepšení svých dovednostní má co nabídnout a naleznete ho v menu, hned pod hlavním příběhem hry.

Trénink se rozděluje na 4 sekce. První je Aréna, ve které si vybereme protivníka a svého hrdinu, jenž bude bojovat na život a na smrt. V aréně si také můžete modifikovat zdraví, hněv i výdrž. Díky přizpůsobení tak můžete okamžitě vyhrát, ale co by to potom bylo za výzvu.

Druhou jsou Tréninkové média, což je v podstatě naše knihovna, kde uvidíme postupy, jak zneškodnit nepřítele. Poté se zde nachází pokročilejší výzvy Aprentice Trials a Warrior Trials pro pravé válečníky. Ve výzvách nás hra bude zkoušet od základních pohybů až po ty pokročilé a smrtící údery. Naučíme se, jak správně využívat výdrž a blokovat tvrdé útoky od nepřátel nebo kdy vypustit ten správný hněv na zlikvidování soupeře. Celý váš pokrok je zaznamenáván a ukládá se, takže nemusíte mít strach, že vše budete dělat znovu. Za každou úspěšně dokončenou fázi obdržíte odměny ve formě módních doplňků nebo helmu či novou část zbroje.

Společnost Ubisoft zveřejnila i trailer, ve kterém všechny změny popisuje a naleznete ho na konci článku. Pokud se chcete stát opravdovým profesionálem ve zbrani, díky tréninkovému módu budete na správné cestě za slavným vítězstvím.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama