Jak to bude s ukládáním a rozhodováním ve hře Vampyr?
Vampyr Novinka Jak to bude s ukládáním a rozhodováním ve hře Vampyr?

Jak to bude s ukládáním a rozhodováním ve hře Vampyr?

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jakýkoliv krok ve hře nepůjde vrátit a nečekaná zpráva ohledně ukládacích pozic.

Reklama

Začátkem tohoto týdne jsme se dozvěděli, že nadcházející akční RPG hra Vampyr bude obsahovat pouze jedno uložení. To znamená, že pokud uděláte chybu, nelze se vrátit zpět. Tuto volbu se snažili vývojáři z Dontnod vysvětlit, protože odezvy hráčů byly spíše negativní než pozitivní.

„Hráči budou mít pouze tři ukládací sloty pro tři samostatné kampaně. Všechna rozhodnutí jsou trvalá, takže budete muset pečlivě přemýšlet o svých možnostech, protože nic nevrátíte zpátky," říká mluvčí společnosti Dontnod.

Pro ty, kteří se obávají poškození ukládacích slotů, tým z Dontnod slíbil, že má záložní systémy, aby se tomuto problému vyhnuli. Důležitá je hráčská spokojenost a rozhodnutí, které jim změní chod hry samotné. Volby budou mít velký dopad na příběh, takže přemýšlejte a rozhodujte moudře.

Zároveň vydavatel Focus Home Interactive pomocí tweetu oznámil, že vývoj hry Vampyr je dokončen. Na titul s upíří tématikou se můžeme těšit 5. června ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama