​Jump Force ​vychází celosvětově v únoru​ roku​ 2019
Jump Force Novinka ​Jump Force ​vychází celosvětově v únoru​ roku​ 2019

​Jump Force ​vychází celosvětově v únoru​ roku​ 2019

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

​Na TGS 2018 byly odhaleny nové postavy a také sběratelská edice pro západ.

Reklama

Akční mlátička s různými postavami z časopisu V-Jump jménem Jump Force nakonec vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC (prostřednictvím Steamu) v únoru 2019.

Bandai Namco oznámilo také další hratelné postavy, mezi kterými se objeví Yusuke Urameshi a Toguro z Yu Yu Hakusho a Killua a Kurapika z Hunter x Hunter.

Za předobjednání hry získáte tři exkluzivní kostýmy, ale v Severní Americe a v Evropě bude k dispozici také sběratelská edice obsahující kopii hry, speciální box, steelbook, exkluzivní akční diorama s postavami Naruta, Luffyho a Goku (výška 30 cm), tři obrazy (velikost 28 x 28 cm) a Season Pass, přidávající do hry devět dalších postav. (Paradoxně, i když je sběratelská edice oznámena pro Evropu i Ameriku, trailer pro Ameriku ji neobsahuje.)

​Jump Force ​vychází celosvětově v únoru​ roku​ 2019

Nakonec ještě jedna dobrá zpráva. Bandai Namco před týdnem oznámilo spuštění uzavřené bety na konzoli PlayStation 4, ale pouze pro Japonsko. Nově ale společnost rozšířila betatest i na Severní Ameriku a Evropu na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Uzavřená beta bude probíhat od 12. do 14. října. Registrace do bety končí o půlnoci z neděle 7. října na pondělí 8. října.

Teď už se ale podívejte na několik nových videí.

Yu Yu Hakusho a Hunter x Hunter

Gameplay

Příběh hry

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama