​Boj proti Aquaě v Kingdom Hearts III
Kingdom Hearts 3 Novinka ​Boj proti Aquaě v Kingdom Hearts III

​Boj proti Aquaě v Kingdom Hearts III

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

A ukázka světů Toy Story a Frozen, plus další informace.

Reklama

Square Enix během Tokyo Game Show 2018 prezentoval hned dvakrát nové záběry z hraní hry Kingdom Hearts III. Nejprve se na vlastní předváděčce pochlubil ukázkou boje Aquau a pak se ještě na akci PlayStation Japan pochlubil světy, inspirovanými filmy Toy Story a Frozen.

Aby toho nebylo málo, režisér hry Kingdom Hearts III prozradil další drobnosti. Ačkoli je třetí díl závěr ságy Xehanort, nejde o úplný konec Kingdom Hearts. Tetsuya Nomura totiž ještě chce v příběhu Sory dál pokračovat.

Další informace se týká lodi Gummi z Kingdom Hearts III. Na jejím vytvoření pracoval specializovaný tým 20 až 30 lidí. Díky ní se vám otevřou dva další herní režimy: Exploration Mode a Cardboard Mode. V průzkumu můžete logicky zcela svobodně prozkoumat rozlehlý vesmír tohoto otevřeného světa. Cardboard režim nabídne sbírání cardboardů, gemů a dalších materiálů pro přizpůsobování lodi Gummi.

Titul také nabídne více než 20 miniher a také půjde najít jeden tajný film.

Tvůrci také uvažují o online prvcích, na které se chtějí podívat po dokončení všech prací na hlavním příběhu. Momentálně hledají, čeho by se měla online hra týkat a nebrání se ani různým návrhům.

Kingdom Hearts III vyjde celosvětově 29. ledna pro PlayStation 4 a Xbox One a vy se už níže můžete podívat na slíbené záběry z hraní. Hru zakoupíte na našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Aqua boss battle

V čase od 31:59 do 32:36.

Světy Toy Story a Frozen

V čase od 9:47 do 32:27.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama