​Gameplay videa s výběrem obtížností a bojem v Personě Q2​
Persona Q2: New Cinema Labyrinth Novinka ​Gameplay videa s výběrem obtížností a bojem v Personě Q2​

​Gameplay videa s výběrem obtížností a bojem v Personě Q2​

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo 3DS 3DS

Podívejte se na úvod hry a setkejte se s jedním z nejsilnějších nepřátel F.O.E.

Reklama

Jedna z her, kterou Atlus předváděl na letošní Tokyo Game Show, byla také Persona Q2: New Cinema Labyrinth, připravovaná pro Nintendo 3DS. Kromě odhalení úvodního filmu došlo také k ukázce z hraní, při kterých jste si mohli prohlédnout různé možnosti obtížnosti, jaké budou k dispozici, a pak jaké problémy vám připraví jeden z nejsilnějších nepřátel, na které v dungeonech narazíte. Nejprve si ale pustíme úvodní film.

Na prvním gameplay videu níže můžete vidět zahájení hry Persona Q2: New Cinema Labyrinth, kdy volíte různou obtížnost hraní. K dispozici jsou na výběr Safety (nejjednodušší), Easy, Normal, Hard a nejsložitější Risky. Po výběru obtížnosti můžete začít třeba s Ren Amamiyou z Persony 5 vtažením do jiného světa a zvládnutím tutoriálu. Jde v něm o průchod prvním dungeonem a prvním bojem.

Druhé video z Persony Q2: New Cinema Labyrinth je spíše o tom, jak budete dungony procházet, jaký nabídnou zážitek a s kým se v nich můžete setkat. Zároveň se k vám přidá další postava z Persony 4 Yu Narukami. Také je dobré si všimnout, kolik horkých chvil vám může v dungeonu způsobit boj s nepřítelem F.O.E.

Persona Q2: New Cinema Labyrinth vyjde 29. listopadu prozatím pouze v Japonsku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama