Chystá se nové Killzone? Guerrilla Games nabrali vývojáře Rainbow Six: Siege
Killzone Novinka Chystá se nové Killzone? Guerrilla Games nabrali vývojáře Rainbow Six: Siege

Chystá se nové Killzone? Guerrilla Games nabrali vývojáře Rainbow Six: Siege

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4

Zkušenosti z Ubisoftu pomůžou při vzniku něčeho nového.

Reklama

Není pochyb o tom, že nás v budoucnu čeká pokračování akčního RPG titulu Horizon: Zero Dawn, který zabodoval v prodejích i recenzích. V Guerrilla Games dokázali stvořit solidní novou značku a na ní mohou v následujících letech stavět. Co ale Killzone?

First-person střílečka Killzone byla hlavní zbraní druhého a třetího PlayStation. Při příchodu PS4 se díl s podtitulem Shadow Fall tolik nepovedl, bylo na něm vidět, že vývojáři museli urychlit vývoj. Teď ale mají dostatek času a nejspíš se ke Killzone vrací. Vypovídají o tom nové posily pro tajný projekt. Do Guerrilla Games v průběhu letošního roku nastoupili dva tvůrci Rainbow Six: Siege, mj. game director Simon Larouche.

Oba mají zkušenosti s online multiplayerem. Nový projekt Guerrilla Games tak může být čistě hrou pro více hráčů, případně hrou s velkým důrazem na multiplayer. Druhá možnost by klidně seděla k novému Killzone, ale samozřejmě se multiplayer může týkat i pokračování Horizon: Zero Dawn, případně úplně nové IP.

Zajímavá je ještě jedna věc. Guerrilla Games se postupně rozrůstají a příští rok se má studio rozrůst a v nových kancelářích zaměstnat zhruba 150 lidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama