Nové video z Just Cause 4 se zaměřuje na vyprávění příběhu
Just Cause 4 Novinka Nové video z Just Cause 4 se zaměřuje na vyprávění příběhu

Nové video z Just Cause 4 se zaměřuje na vyprávění příběhu

Yurris CZ

Yurris CZ

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Přibude k zábavě, vyřádění se a relaxu také kvalitní příběh?

Reklama

Nejnovější přírůstek do rodiny videí, která mají blíže představit Just Cause 4, prezentuje vyprávění dějové linky. Přestože je série Just Cause proslavena spíše svými obřími mapami, nespočtem výbuchů a bláznivými možnostmi gameplaye, se tvůrci z Avalanche Studios ve čtvrtém díle více zaměřují na příběh a jeho vyprávění. Nalijme si čistého vína, oslňující a poutavý příběh nikdy nepatřil mezi přednosti této akční a svobodné série, ale s tím se tak nějak počítá, Just Cause přece o zábavě, vyřádění se a relaxu.

Přesto všechno tentokrát vývojáři berou příběh vážněji, ze začátku by nemělo být tak zřejmé proti komu vůbec stojíme. Samozřejmě víme, že půjde o záporačku jménem Gabriela Morales, která má pod palcem militantní frakci The Black Hand působící na fiktivním území Solis. Její osobnost a motiv by se však měl rozkrývat až postupem příběhu. Detaily a doplňující informace o ději budou roztroušeny po celém světě, mějte proto oči otevřené a uši nastražené.

Myslíte si, že příběh v Just Cause 4 již nebude hrát druhé housle? Do víru tornád a spousty dalších šíleností se můžete vrhnout již 4. prosince na PlayStation 4, Xbox One a PC. Just Cause 4 předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama