Final Fantasy XV slaví dva roky a nabídne quest z Final Fantasy XIV
Final Fantasy XV Novinka Final Fantasy XV slaví dva roky a nabídne quest z Final Fantasy XIV

Final Fantasy XV slaví dva roky a nabídne quest z Final Fantasy XIV

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pátnáctý díl série Final Fantasy byl vydán v listopadu roku 2016.

Reklama

Square Enix vydal pro připomenutí dvouletého výročí hry Final Fantasy XV nový trailer. Přes rozporuplné přijetí fanoušků klasických, starších dílů, se jedná o velmi úspěšný díl, který společnost Square Enix dále rozšiřuje různými updaty a DLC a jeho mobilní chibi verze se nedávno dostala také na velké konzole.

Jen připomínáme, že Final Fantasy XV poprvé vyšlo pro PlayStation 4 a Xbox One 29. listopadu 2016 a následně 6. března 2018 na PC. Naši recenzi si můžete přečíst zde.

Pozor, trailer může obsahovat příběhové spoilery.

Final Fantasy XV ​a Final Fantasy XIV ​spojí nový quest

Určitý druh spolupráce mezi ​Final Fantasy XV ​a dalšími tituly​ ​​tady už v minulosti ​​proběhla. Square Enix ale v tomto konceptu pokračuje dál a na 12. prosince ​má naplánovaný další crossover quest, tentokráte inspirovaný světem Final Fantasy XIV. ​V Severní Americe a v Evropě odstartuje prostřednictvím bezplatné aktualizace v 17:00 PT (​což je 13. prosince ve 2 hodiny ráno našeho času).

Prostřednictvím t​ohoto spojení se​ budou moci​ hráči Final Fantasy XV zučastn​it questu Adventurer from Another World, ve kterém ​bude hrát hlavní roli tajemná mladá Miqo'te dívka jménem Y'hhimei​ pocházející​ ze světa Final Fantasy XIV. Hráči se také ​budou ​mo​ci zapojit do boje s Garud​u. Po ​úspěšném z​vládnutí questu získáte​ mimo jiné následující kostýmy:

  • Noctis: Glamour Prism: Miqo'te
  • Ignis: Glamour Prism: Elezen
  • Gladiolus: Glamour Prism: Roegadyn
  • Prompto: Glamour Prism: Hyur

​Tento nový ​úkol se odemkne po zdolání hlavního questu ​Beginning of The Hexatheon’s Blessings / Touch the First Runestone a přijmout jej půjde v místě Cauthless Rest Area v oblasti Duscae.

​Producent a režisér hry Final Fantasy XIV Naoki Yoshida ​poslal fanouškům série krátkou zprávu, ve které promluvil o novém úkolu. ​Jeho koncept vznikl​ již​ před dvěma ​roky a byl dokončen pár měsíců před​ posledním buildem Final Fantasy XV​. Za jeho vznikem stojí i rozhovory s režisérem Hajime​ ​Tabat​ou, se kterým se shodli, že oba pracovali na ​Final Fantasy titul​ech nové generace.​ Nejprve ale oba chtěli vybudovat pro každou z her základnu hráčů.

Tituly Final Fantasy XV a Final Fantasy XIV si můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama