Český Beat Saber dorazí na PlayStation VR už 20. listopadu
Beat Saber Novinka Český Beat Saber dorazí na PlayStation VR už 20. listopadu

Český Beat Saber dorazí na PlayStation VR už 20. listopadu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Popadněte "světelné meče" a vrhněte se do víru tónů!

Reklama

Dovolím si tvrdit, že asi každý z nás hráčů zná českou virtuální hudební hru Beat Saber. Pokud jste si ji ještě nezkusili zahrát v nějaké z VR heren nebo nevlastníte její PC verzi, určitě jste už minimálně viděli nějaké let's play video. Od 20. listopadu ale bude díky PlayStation Store tento zážitek dostupný všem majitelům PlayStation VR, protože hra Beat Saber vychází ve verzi pro tuto konzoli.

Beat Saber je docela jedinečná hudební VR hra, ve které je vaším úkolem přesekávat do rytmu kostky, které se pohybují směrem k vám. Každá kostka jasně ukazuje, který meč máte použít a také směr, kterým musíte kostku zasáhnout. Pro hru navíc byla hudba vybrána tak, aby perfektně sedla všem hráčům a každý si našel svůj ideální způsob hraní. Sekání je navíc podkresleno zvukovými a vizuálními efekty, které ještě zvýrazní rytmus skladem.

Vývoj verze pro PlayStation VR sice trvala o něco déle, než se původně plánovalo, ale díky tomu bude navíc obsahovat nový exkluzivní obsah a funkce.

První z nich je speciálně vytvořená kampaň s výzvami. Další novinkou je přidání nových exkluzivních skladeb do Beat Saber Original Soundtracku v podobě pěti elektronických skladeb od umělců z různých koutů světa.

Beat Saber pro PlayStation VR také obsahuje modifikátory, aby vám nezevšedněla a byla pro vás výzvou každý den. A pokud se ze začátku budete cítit nejistě, nebo naopak budete chtít vyzkoušet těžší variantu, můžete využít Practice mode, který nabídne možnost skočit rovnou do rychlého tempa vyššího levelu nebo naopak zklidnit a v pomalejších úrovních vytrénovat svůj styl k dokonalosti.

Zdroj: Beat Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama