Microsoft koupil studio inXile. Jak to bude s Wasteland 3 a The Bard’s Tale 4 pro PS4?
Wasteland 3 Novinka Microsoft koupil studio inXile. Jak to bude s Wasteland 3 a The Bard’s Tale 4 pro PS4?

Microsoft koupil studio inXile. Jak to bude s Wasteland 3 a The Bard’s Tale 4 pro PS4?

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Promluvil zakladatel Brian Fargo.

Reklama

Společnost Microsoft nedávno koupila studio inXile Entertainment, které má ve vývoji hry Wasteland 3 a The Bard’s Tale 4. Obě dvě byly před časem slíbeny i pro konzoli PlayStation 4. Závazek po akvizici novým majitelem potvrdili i zástupci tvůrčího celku. Nyní se ke všemu vyjádřil Brian Fargo.

Zakladatel inXile Entertainment si stojí za tím, že závazek vůči hráčům dodrží. Wasteland 3 bylo oznámeno pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, což stále platí. Menší otazník visí nad PS4 verzí The Bard’s Tale 4: Barrows Deep.

Fargo v rozhovoru s IGN vtipkuje, že si nemůže vzpomenout, co přesně slíbili. Pokud mluvili čistě o konzolových verzích, tak by mohlo dojít k výjimce. Pakliže ale byla v tiskové zprávě uvedena PS4 verze, tak hra na ní vyjde.

„Nechci se vyhýbat vaší otázce. Nemohu si vzpomenout, co jsme slíbili,“ dodal zakladatel známého studia. My ale víme, že v tiskové zprávě bylo jasně uvedeno, že The Bard’s Tale 4: Barrows Deep dorazí na Xbox One i PlayStation 4. Tak snad i tohle bude dodrženo.

Tahle dvojice bude zároveň posledními hrami, které budou dostupné na PS4. Studio již vlastní Microsoft a je vysoce nepravděpodobné, že by budoucí projekty nabídl i na konkurenční konzoli. Wasteland 3 vyjde v roce 2019, The Bard’s Tale 4 je od září letošního roku dostupné na PC a Xbox One a PS4 verze mají dorazit později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama