​Nové informace o Sky Islandu z One Piece: World Seeker
One Piece: World Seeker Novinka ​Nové informace o Sky Islandu z One Piece: World Seeker

​Nové informace o Sky Islandu z One Piece: World Seeker

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Doplněny o záznam z hraní dema na Jump Festě 2019.

Reklama

Nejnovější vydání časopisu Jump přineslo několik zajímavých informací o detailech hry One Piece: World Seeker. Jde o přiblížení lokality Sky Island, funci Pirate Karma a o hledání pokladů na ostrově.

Sky Island je ostrůvek, vznášející se volně nad místem, kde se odehrává většina hry. Tedy nad ostrovem Jail. Tyto dvě lokality jsou mezi sebou propojeny, takže pokud spadnete ze Sky Islandu, přistanete přímo na ostrově Jail. Pro fanoušky hry ale bude označení Sky Island trošku matoucí, protože tento ostrov, který se objeví ve hře, a Sky Island, známý z předlohy One Piece, spolu nijak nesouvisí.

Další nová informace se vztahuje k funkci Pirate Karma. Splněním jednotlivých misí, spojených s určitými postavami, bude narůstat vaše karma piráta. Když dosáhne určitého množství, zpřístupní se speciální mise a objeví se nové scény s doprovodnými událostmi.

Poslední novinkou jsou mapy pokladů (Treasure Maps). Pomocí nich můžete najít skryté poklady, ale ty vám neurčí přesnou lokalitu, protože budou ve formě hrubých náčrtů.

One Piece: World Seeker vychází v Japonsku 14. března v Japonsku a následně v Severní Americe a v Evropě pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC 15. března. V obchodě Xzone.cz si můžete již nyní předobjednat konzolové verze hry.

Abyste ale věděli, jak bude nové sandboxové dobrodružství ze světa One Piece vypadat, podívejte se na záznam z průchodu hratelného dema, pořízený na letošní akci Jump Fasta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama