Subnautica: Below Zero dorazí již za pár dní
Subnautica: Below Zero Novinka Subnautica: Below Zero dorazí již za pár dní

Subnautica: Below Zero dorazí již za pár dní

Denis Růžička

Denis Růžička

5
Platformy Windows PC

Nové dobrodružství a mrazivé prozkoumávání.

Reklama

Studio Unknown Worlds stojí za úžasnou a dost oblíbenou hrou Subnautica, jejíž oficiálního vydání jsme se dočkali před rokem, od roku 2014 byla v předběžném přístupu na Steamu. Není divu, že po velmi kladném hodnocení pro hráče chystá nový díl, který nabídne nový příběh, který se bude odehrávat krátce po událostech prvního dílu v odlišném regionu mimozemské planety 4546B. Ujmete se vědce na misi spočívající ve zkoumání mimozemských artefaktů a objevování mrazivé hlubiny této planety.

Vývojáři slibují stejnou hratelnost jako u první hry, klasické budování základny, prozkoumávání moře a zimního prostředí a samozřejmě pravidelné aktualizace pro hru. Přibyde více dialogů, práce s teplem a spousta dalších vymožeností pro přežívání a prozkoumávaní.

Subnautica: Below Zero vychází 30. ledna 2019 na Steamu v předběžném přístupu a Epic Games Storu - cena je 16,79 euro. V Early Access by měla být pravděpodobně jeden rok, možná o něco déle. Plná verze přinese více obsahu, současná verze má nabídnout hodinu až dvě příběhu a průzkum bohatého a detailního světa. Plná verze bude i na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama