Dying Light 2 nebude vydávat Warner Bros. Techland se domluvil se Square Enix
Dying Light 2 Novinka Dying Light 2 nebude vydávat Warner Bros. Techland se domluvil se Square Enix

Dying Light 2 nebude vydávat Warner Bros. Techland se domluvil se Square Enix

Michael Zeman

Michael Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Změna vydavatele. Více na E3.

Reklama

Zombie akce Dying Light od vývojářů z Techlandu vyšla už v roce 2015 a sklidila tehdy velmi dobrá hodnocení od recenzentů i samotných hráčů. Ruce si určitě mnuli i ve Warner Bros, jelikož právě oni byli vydavatelem hry. Nicméně pro druhý díl, který byl představen na E3 2018, si Techland našel nového partnera. Vydavatelem Dying Light 2 bude Square Enix, který tak titul zařazuje do svého portfolia a další podrobnosti o této pecce bychom se měli dozvědět právě během letošní E3.

Zatím víme pouze to, že hra bude samozřejmě sázet na rychlý pohyb pomocí parkouru a souboje na blízko s nebezpečnými zombíky po vzoru prvního dílu. Dočkáme se však mnoha novinek a tou nejvýraznější bude živoucí ekosystém hry, který bude reagovat na naše volby a činy. Hra by měla vyjít kromě PC také na PlayStationu 4 a Xboxu One.

Před pár dny zástupce studia Techland ujistil hráče, že PC verze Dying Light 2 je pro ně hodně důležitá a nabídnou u ní grafické možnosti, které nejsou na konzolích dostupné. Vývojáři experimentují s technologiemi ray tracing a Nvidia DLSS. Zaměřují se na fotorealistickou grafiku a optimalizaci. Paweł Rohleder, technický ředitel Techlandu, uvedl, že rozdíl mezi PC a konzolemi PS4 a Xbox One je 5 až 6 let a je pro ně výzvou vytvořit hru, která bude vypadat dobře na všech těchto zařízeních.

Zároveň ještě řekl, že C Engine (dříve Chome Engine) nemá podporu pro Nintendo Switch. Dying Light 2 tedy na hybrid konzole a handheldu nevyjde, ale prý mají připravené pro majitele Switche nějaké překvapení. Dozvíme se o něm na konci letošního roku. Že by jiná hra?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama