Nové zbraně z Attack on Titan 2: Final Battle​
Attack on Titan 2 Novinka Nové zbraně z Attack on Titan 2: Final Battle​

Nové zbraně z Attack on Titan 2: Final Battle​

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Slovní popis nových zbraní doprovází i obraz.

Reklama

Koei Tecmo uvolnilo nové informace, trailery i screenshoty ze hry Attack on Titan 2: Final Battle, zaměřující se na novou výzbroj. Aktualizovaná verze hry vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC 4. července a následně 5. července v Severní Americe a v Evropě. Už teď si ale můžete vyzkoušet demo hry, ve kterém si vyberete z několika předdefinovaných postav a pustíte se do boje s titány.

Proti velikosti nepřátel v sérii Attack on Titan 2 je potřeba vlastnit silnější vybavení. Pokud chtějí průzkumníci v boji přežít, musí se kromě klasických čepelí vybavit ještě smrtelnějším Shooting Gear. Výměna Slashing Gear za střelné zbraně, vám dovolí útočit na dlouhé vzdálenosti, a to z vás v kombinaci s celou řadou různých typů nábojů udělá smrtící stroj na zabíjení titánů. Na výběr jsou náboje Regular Shot, Scatter Shot, Explosive Shot, Attrition Shot, Numbing Shot a Incendiary Shot.

Samotná výměna munice je stejně snadná jako výměna plynových bomb nebo poškozených čepelí. Navíc, pokud se vám podaří uvolnit tlačítko pro přebíjení v pravou chvíli (když se ukazatel dostane do žluté části), podaří se vám přebít dokonale a použitá munice nebude na krátkou dobu ubývat.

Krom střelných zbraní, můžete v bitvě použít také výbavu Showdown. Na výběr máte dvě možnosti: revoluční a rychlé Thunder Spear s výbušnými náboji a Gatling Guns s obrovskými zásobníky munice, které dokážou zasáhnout jakoukoliv část titánů, kteří jsou v dohledu.

Anti-Personnel ODM Action - čepele

Anti-Personnel ODM Action - střelné zbraně

Nová výbava: Thunder Spear

Nová výbava: Gatling Gun

Transformace v titána

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama