Do Gears 5 přibude po vydání i Dave Bautista
Gears 5 Novinka Do Gears 5 přibude po vydání i Dave Bautista

Do Gears 5 přibude po vydání i Dave Bautista

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Bautista si plní svůj sen.

Reklama

Spojení her a celebrit rozhodně není žádnou novinkou. Stačí si zavzpomínat na starší díly Call of Duty, v nichž se proti vám postavili záporáci s obličeji Kevina Spaceyho či Kita Haringtona, což zcela jistě zvýšilo atraktivitu titulu pro laické publikum a ruku na srdce i pro nás hráče.

Další takovou fúzi oznámil včera herec a bývalý wrestler Dave Bautista, když na svém twitterovém účtu informoval fanoušky o tom, že se 15. září objeví jako hratelná postava v Gears (of War) 5.

Herec si tímto splnil svůj sen, jelikož už v minulosti mluvil o tom, že by si velmi rád zahrál v připravované filmové adaptaci, jelikož je velkým fanouškem série. Nicméně snímek stále provází různé tvůrčí problémy a jeho vznik je zatím stále v nedohlednu, takže musela být jeho touha ukojena tímto způsobem.

Zároveň pokud jste se o hru doposud nezajímali, tak vězte, že herec nebude jediným hostujícím. Mimo něj se v titulu totiž objeví ještě dvě postavy z připravovaného filmu Terminator: Dark Fate, v podobě Sarah Connorové a terminátora T-800. Z herních světů se tu posléze objeví dva charaktery z Halo Reach.

Gears 5 vychází již tento pátek pro majitele ultimátní edice a vlastníky Game Passu. Ostatní se dočkají 10. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama