WRC 8 na PC v ultra širokoúhlém rozlišení
WRC 8 Novinka WRC 8 na PC v ultra širokoúhlém rozlišení

WRC 8 na PC v ultra širokoúhlém rozlišení

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Na konzolích je WRC 8 pohledné, ale na PC je to úplně jiná liga.

Reklama

Aktuální WRC 8 od francouzského studia KT-Racing jsme v naší podrobné recenzi ohodnotili známkou 8/10. K dispozici jsme měli standardní PS4, na níž hra stále vypadá parádně, byť se hýbá pouze 30 snímků za vteřinu. PC verze je samozřejmě graficky ještě daleko vytříbenější a ta již běží v plynulejším snímkování 60 FPS. Pro představu, na počítači v konfiguraci Intel Core i5-6600K 3,5 GHz, 32 GB RAM a s grafickou kartou nVidia GeForce GTX-1080 (8 GB RAM) hra naprosto plynule odsýpá při 60 FPS na nejvyšší Ultra detaily i při WQHD rozlišení 2560 x 1440.

Že je WRC 8 opravdu krásná hra, dokazují následující, byť krátká videa, zachycená z PC verze na maximální nastavení grafiky při ultra širokoúhlém 21:9 rozlišení UWQHD 3440 x 1440 bodů. První video ukazuje možnosti nastavení grafiky ve hře a pak Citroen C3 WRC v akci na poslední 7. městské erzetě „Harju” v rámci finské rallye, která s délkou jen 2,27 km patří k úplně nejkratším ze všech zkoušek.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=TKDRJ831hvk[/embed]

 

Druhé, již delší záběry, zase na začátku dobře ilustrují veškeré nabídky hry včetně přizpůsobení počasí a denní doby a přehledu všech podniků letošního šampionátu WRC 2019. Tentokrát si „zajedete” argentinskou rallye, konkrétně její 2. erzetu El Condor v opačném gardu, jež je dlouhá 7,11 km. A to za extrémních podmínek noční jízdy v silném dešti a mlze, kdy je dohlednost silně omezená. Porazit matku přírodu zkouší posádka Fordu Fiesta WRC.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=JTZ7eXYvZD0[/embed]

 

WRC 8 je již v prodeji na PC, PS4 a X1 jak v digitální (na PC Epic Store), tak i krabicové verzi. Varianta pro Switch vyjde 31. října 2019. Na Xzone.cz ke všem edicím dostanete do vyprodání zásob plakát ve velikosti A2 (59 x 42 cm) s tímto motivem hry:

 

WRC 8 na PC v ultra širokoúhlém rozlišení

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama