Chernobylite Novinka Chernobylite vstoupí do předběžného přístupu v říjnu

Chernobylite vstoupí do předběžného přístupu v říjnu

Johny

Johny

Platformy Windows PC

Dnes vývojáři vydali i video popisující obsah hry

Reklama

Chernobylite, hra s nádechem Stalker série, vstoupí na Steamu do předběžného přístupu již 16. října. Ti, kteří hru podpořili na Kickstarteru, dostanou přístup do uzavřené alfa verze již 17. září a tento přístup jim vydrží po celý měsíc.

Chernobylite je sci-fi survival horor, který míchá volný pohyb po světě s vyzývavými souboji, tvorbou předmětů a nelineárním vyprávěním příběhu. Ve hře hrajete za bývalého fyzika Chernobylské elektrárny a vyšetřujete záhadné zmizení vaše milované.

Vydání plné verze hry je zatím plánováno na 2. polovinu roku 2020. Pokud chcete hru podpořit, ještě je šance na stránce Gamefound. Po vydání na Steamu má studio The Farm 51 v plánu vydat hru i na dalších digitálních distribučních platformách na PC.

Studio The Farm 51 jsou vývojáři her jako například online střílečky z první osoby World War 3 (kromě technického stavu a prý i nedostatku hráčů, kterého jsem si však nikdy nevšiml, dobrá hra. Takový levnější Battlefield. Za 15€ dobré hraní.), dále toto studio vytvořilo psychologický horor Get Even či akční hru Painkiller Hell & Damnation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama