Dvě nové edice Gran Turismo Sport
Gran Turismo Sport Novinka Dvě nové edice Gran Turismo Sport

Dvě nové edice Gran Turismo Sport

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Závodní stálice znovu vyjede ve dvou různých vydáních.

Reklama

Gran Turismo Sport je nadále neustále vylepšováno, i když vyšlo již skoro před dvěma roky. Nyní se tato závodní hra dočká rovnou dvou nových edic, čímž Sony a Polyphony Digital oslaví nadcházející druhé narozeniny Gran Turisma Sport.

Tou první edicí je nová krabicová i digitální verze Gran Turismo Sport PlayStation Hits. V programu PlayStation Hits Sony znovu vydává pár let staré, ale kvalitní a oblíbené tituly. V prodeji má být od pátku 4. října 2019. V krabičce bude Blu-ray disk, jenž ponese Gran Turismo Sport v nejstarší verzi 1.00. Což praktiky znamená stav hry při vydání 17. října 2017. Současná verze je 1.45.

 

Dvě nové edice Gran Turismo Sport

 

Samozřejmě si lze veškerý doposud vydaný stažitelný obsah a vylepšení stáhnout, to ale dělá desítky GB dat, takže kupovat Gran Turismo Sport v edici PlayStation Hits bez dobrého internetu nemá smysl. Pokud totiž máte svoji PS4 bez připojení k internetu, koupili byste si oproti dnešními stavu holou hru s minimálním obsahem, málo vozidly i okruhy.

Cena této levné edice by měla být v krabicové i digitální podobě stejná jako doposud, tedy 499,-. Gran Turismo Sport se tak v edici PlayStation Hits zařadí po bok již vydaných závodních titulů Driveclub a Project CARS. Pro porovnání připomínám, že současná stále prodávaná krabicová verze Gran Turismo Sport vyjde na 849,- (Xzone) a digitální kupodivu ještě o stovku dráž. Součástí levné edice stále zůstává podpora PlayStation VR.

 

Dvě nové edice Gran Turismo Sport

 

Ta druhá edice ponese tradiční název Gran Turismo Sport - Spec II. Stejně se jmenovalo i velké vylepšení do Gran Turisma 5 z roku 2011. Tato edice bude nabízena zatím digitální cestou (na disku dorazí na vybrané trhy později) a její součástí bude hra v docela aktuální verzi 1.39 (stav k 30. květnu 2019). Obsáhne úplně všechna vylepšení, updaty a dodatečný obsah, který do konce května vyšel. Navíc jsou součástí i nějaké ty herní bonusy, jako 2,5 milionů kreditů do začátku, abyste si mohli hned koupit nějaký dražší vůz. Dalším bonusem je balíček 10 speciálních automobilů Gran Turismo Sport Top 10 Car Pack:

 

  • Aston Martin V12 Vantage Coupe GT3
  • Chevrolet Corvette Coupe C7 Gr.3
  • Lexus RC F GT3
  • Mercedes-AMG GT GT3 Coupe
  • Mitsubishi Lancer Evolution X Final Edition Gr.3
  • Nissan GT-R GT3 N24
  • Porsche 911 RSR Coupe 991
  • Renault Sport R.S. 01 GT3
  • Subaru Impreza WRX STi Gr.3
  • Toyota FT-1 Vision Gran Turismo

 

Evropské ceny Gran Turismo Sport - Spec II zatím nebyly uvedeny, odpíchnout se můžeme zatím leda od té americké cenovky, která značí 25,99 USD. Po přičtení daně by u nás mohla tato bohatá edice stát mezi 7 a 8 stovkami, čímž by nahradila současnou prodávanou verzi hry, která je drobně dražší. I tato verze má být ke stažení z obchodu PlayStation Store od 4. října 2019.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama