NBA 2K20 nejprodávanější hrou za zaří a za celý rok 2019 v USA
Borderlands 3 Novinka NBA 2K20 nejprodávanější hrou za zaří a za celý rok 2019 v USA

NBA 2K20 nejprodávanější hrou za zaří a za celý rok 2019 v USA

Johny

Johny

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

"Tak letošní díl opravdu nekoupím."

Reklama

Tuto větu můžete slyšet každoročně před, ale i po vydání jakékoli sportovní hry. V případě NBA 2K20 to letos platilo snad dvojnásob, kvůli zveřejněnému traileru MyTeam, který ukazoval různé hazardní atrakce, se kterými spousta lidí nebylo spokojeno. Pravděpodobně.

Podle vyjádření ESRB a PEGI, však nejde o žádný gambling, protože hráč nic ve hře nevsází. To jen taková menší informace co se přímo netýká této novinky.

Každopádně, i přesto, že hra na Steamu je druhou nejhůře hodnocenou hrou s 200 000 - 500 000 majiteli, což není zase tak mnoho oproti předchozím dílům na této platformě; na konzolích jde hra na dračku.

 

Mat Piscatella, video herní analytik USA, zveřejnil na svém Twitteru vysledované úspěchy hry.

Jak je řečeno v nadpisu, NBA 2K20 je nejprodávanější hrou za září 2019, a také nejprodávanější hrou na platformě PS4 za září 2019. Také je nejprodávanější hrou za celý rok 2019. Hra za měsíc dosáhla nejvyšších prodejů v historii sportovního žánru. Série NBA 2K se také stala šestou nejprodávanější video herní sérií v historii. Všechny tyto dosažené úspěchy se týkají pouze USA.

 

Mat Piscatella se také zmínil o úspěchu Borderlands 3, které se stalo třetí nejprodávanější hrou roku 2019 v USA, a nejprodávanější hrou za září 2019 na Xbox One

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama