Předobjednávky Red Dead Redemption 2 pro PC byly spuštěny u ostatních prodejců
Red Dead Redemption 2 Novinka Předobjednávky Red Dead Redemption 2 pro PC byly spuštěny u ostatních prodejců

Předobjednávky Red Dead Redemption 2 pro PC byly spuštěny u ostatních prodejců

Johny

Johny

26
Platformy Windows PC

Humble Store, Green Man Gaming... Epic Games Store.

Reklama

Dnešním dnem se začaly zpřístupňovat předobjednávky klíčů se hrou Red Dead Redemption 2 pro PC platformu.

K zakoupení budou edice Standardní, Speciální a Ultimátní. Co tyto edice obsahují, můžete zjistit na stránce obchodu, nebo jsme je i popsali v minulém článku, kde také najdete i hardwarové požadavky hry.

Samozřejmě, nedostanete dvě hry zdarma jako bonus k předobjednávce, a neobdržíte možnost si zdarma vylepšit edici, které jsou v tomto případě dražší než na Rockstar Games Launcheru.

Jaký klíč dostanete se většinou dozvíte na stránkách prodejce, ale dá se předpokládat, že půjde o klíč pro Rockstar Games Launcher. Což ale asi nebude platit pokud hru zakoupíte na Epic Games Store. K tomuto případu také zmíním to, že je velmi pravděpodobné, že i když hru zakoupíte na Epic Games Store (nebo i později na Steamu), stále budete potřebovat Rockstar Games Launcher, takže se mu nakonec nevyhnete.

Hra se zatím dá předobjednat mimo Rockstar Games Launcher na Humble Store, Epic Games Store a Green Man Gaming, kde je hra už ve slevě -12% pro zákazníky mimo USA. Více prodejců hry (zahraničních a ověřených) můžete najít na isthereanydeal.com

 

Red Dead Redemption 2 na PC vychází letos 5. listopadu na Rockstar Games Launcher a Epic Games Launcher. Na Steamu hra vyjde až někdy v prosinci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama