Hrané reklamy na Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake Novinka Hrané reklamy na Final Fantasy VII Remake

Hrané reklamy na Final Fantasy VII Remake

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Fuji TV lákala nové hráče velmi povedenou reklamou.

Reklama

Square Enix vydal dvojici speciálních reklam na Final Fantasy VII Remake. Jedna z nich byla vysílány během 27 hodin dlouhé sportovní akce FNS 27-Hour TV: Japanese Sports are Strong! na stanici Fuji TV. Vy se dnes níže můžete podívat na její původní sedmiminutovou verzi, určenou pro televizní vysílání, a pak na její rozšířenou, 13 minut dlouhou, speciální úpravu.

V reklamě je nám v rychlosti odvyprávěn krátký příběh úředníka (zahrál si jej Masataka Kubota), který nikdy předtím Final Fantasy VII nehrál. Po nalezení kopie původní hry, patřící jeho přítelkyni (hraje ji Misato Morita) pak zjistí, že tento titul ovlivnil lidi v celém jeho okolí od soukromí až po nadřízené v práci. Dokonce se potká s jedním megafanouškem Final Fantasy VII (hraje jej Testuji Tamayama) a díky těmto drobnostem se postupně začne o Final Fantasy VII zajímat.

Reklama obsahuje mnoho easter eggů, které ocení hlavně fanoušci originálu (přednostně ti japonští), jako je silně opotřebovaná kopie oficiálního průvodce hrou.

Vydání hry Final Fantasy VII Remake je naplánováno pro PlayStation 4 na 3. března 2020 a vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

TV O.A. Version

Délka sedm minut.

Special Edit Version

Délka 13 minut.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama