Zahrajte si Overwatch zdarma
Overwatch Novinka Zahrajte si Overwatch zdarma

Zahrajte si Overwatch zdarma

Michal Jonáš

Michal Jonáš

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Skoro celý týden a skoro na všech platformách.

Reklama

Až do konce příští středy 4. prosince 2019 si můžete stáhnout a zahrát multiplayerovou týmovou střílečku Overwatch od Blizzardu zcela zadarmo. Vše, co k tomu potřebujete, je slušná lajna a na PC prvotní stažení klienta Blizzard Battle.net, který má 360 MB. Poté se musíte přihlásit na svůj účet Battle.net, případně si bezplatně založit nový.

Na PS4 to je jednodušší, když si stačí na obchodu PlayStation Store najít produkt Overwatch Free Trial a spustit stahování. Velmi podobné je to na Xboxu One, kde si spustíte Xbox One Store, ale v tomto případě hledejte hru Overwatch: Origins Edition, na její stránce vyberte Free Trial nebo Bezplatná zkušební verze a nechte stahovat. Tato akce se bohužel netýká Nintenda Switch.

Zahrajte si Overwatch zdarma

 

Týden hraní zdarma Blizzard spouští docela pravidelně, naposledy podobná akce na všech platformách proběhla letos na jaře a nyní je tu zas. Než se vám celá hra stáhne, tak si mezitím přečtěte naši chválící recenzi, kde jsme hře udělili takřka absolutní známku 9/10. Není divu, že právě úspěch Overwatche z trhu vytlačil konkurenční multiplayerovku Battleborn od Gearboxu, jak jsme nedávno informovali.

A když se vám ve hře zalíbí, nyní ji Blizzard nabízí za výrazně nižší ceny, které začínají na 14,99 eurech (cca 380,-) za základní digitální PC edici. A pokud raději krabicovku, tak na všechny platformy má Xzone Overwatch skladem v cenách od 399,-.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama