Krájejte zombíky v Dying Light pomocí zbraní z Chivalry
Dying Light Novinka Krájejte zombíky v Dying Light pomocí zbraní z Chivalry

Krájejte zombíky v Dying Light pomocí zbraní z Chivalry

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Limitovaný crossover event přináší do hry mocný Zweihander.

Reklama

"Válečníci Harranu, vyzýváme vás, abyste povstali proti silám temnoty, které sužují naši říši. Budete cestovat krajinou, kde se vám naskytne mnoho šancí, abyste prokázali svou chrabrost v zástupu náhodných setkání s nepřítelem. Pomáhejte svým krajanům odrážet nemrtvé. Nenechte tato ohyzdná stvoření požírat bezmocné. Zachraňte nevinné od jejich krutého osudu a postavte se bezbožnému náčelníkovi."

Těmito slovy se uvádí nová událost, jenž se objevila v zombie akci Dying Light. Ta do hry přináší dobrodružství, inspirované multiplayerovou středověkou rubačku Chivalry, kdy se utkáte s hordami nemrtvých v záplavě speciálních úkolů, v nichž získáte legendární meč Zweihander a pevný středověký štít. K tomu každý, kdo se zúčastní tohoto eventu, získá za svou snahu speciální outfit potulného rytíře.

Tento event bude ve hře dostupný až do 16. prosince do sedmé hodiny večerní. Nicméně pokud si chcete štít a meč permanentně ponechat i do původní hry, stačí si aktivovat speciální balíček Chivalry Weapon Pack, který je zcela zdarma.

Do stejné doby si také můžete na Steamu zakoupit samotné Dying Light za zvýhodněnou cenu, stejně jako společný bundle právě s Chivalry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama