Záchodem i jeho náplní ve hře Wattam
Wattam Novinka Záchodem i jeho náplní ve hře Wattam

Záchodem i jeho náplní ve hře Wattam

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Nová akční úchylnost od tvůrce série Katamari Damacy.

Reklama

Však se pořádně podívejte na ten horní úvodní obrázek: bílý záchod by tak rád vybouch (ve hře bude požírat hnědá hovínka), zelený pan kostka má na hlavě hořící ohňostroj a ještě se u toho směje, červený donut s jazykem je také k popukání včetně zamilovaného páru příboru vpravo.

Pro ty, co znají a hrají hry Keity Takahashiho, autora bláznivé kutálecí sérky Katamari Damacy, nic překvapivého. Jeho čerstvá hříčka Wattam je podobně podivná akční hra. Postupně se tu můžete převtělit až do 100 různých postaviček, v nichž ožívají obyčejné věci z našeho světa a prozkoumávat zdejší barevný a pestrý svět, v němž se dá chodit, plavat, honit, stohovat, skládat na sebe, požírat, šplhat i tancovat.

 

Záchodem i jeho náplní ve hře Wattam

 

A to všechno pro co nejvíce výbuchů (hořící ohňostroj...), protože starosta světa Wattamu má různé exploze tuze rád. Hrát lze sólo či v lokální kooperaci ve dvojici na jedné obrazovce. Wattam se odehrává v barevném univerzu plném roztodivných postaviček, které vás provedou čtvero ročními dobami. Keita Takahashi na této své poslední hře pracoval od roku 2015 spolu se studiem Funomena Games ze San Francisca.

Wattam je dostupný výhradně digitálně pro PC z obchodu Epic Games Store (15,99 EUR - cca 410,-) či na PS4 z PlayStation Store za cenu 549,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=AbW0MJxOu_Y&feature=emb_logo[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama