Úvodní scéna z dema Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake Novinka Úvodní scéna z dema Final Fantasy VII Remake

Úvodní scéna z dema Final Fantasy VII Remake

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7
Platformy PlayStation PlayStation 4

Zároveň se můžete podívat na kompletní záznam z jeho průchodu.

Reklama

Po nechtěném prozrazení informací ohledně dema remasteru Final fantasy VII, došlo k dalšímu úniku, týkající se opět zmíněného dema. Tentokrát jde o úvodní film dema, který může v mnoha lidech vyvolat pocit nostalgie.

Ve videu níže můžeme vidět Aerith v Midgaru, sedící u prasklého potrubí. Posléze ji někdo vyruší a dokonce to vypadá, že ji sleduje. Na rušné ulici do ni někdo narazí a až po této události si můžeme prohlédnout komplexní pohled na Midgar. Pak se konečně spustí kultovní scéna, ve které Cloud míří vlakem k Mako Reaktoru 1. Vojáci Shinry prohledávají vlak, ale Biggs a Jessie s nimi udělají krátký proces. Poté se objevují Barrett a Cloud a spustí úvodní misi, první kapitolu s názvem The Destruction of Mako Reactor 1.

Úplný úvod filmu nám ale dovoluje lehce nahlédnout do nastavení dema Final Fantasy VII Remake. Hráči si mohou vybrat z výchozího (default) nastavení nebo invertovat osy Y a X. To stejné lze nastavit i u ovládání kamery a zvolit úroveň obtížnosti: Classic, Easy nebo Normal.

Níže se ještě můžete podívat na kompletní záznam z průchodu dema Final Fantasy VII Remaku, který bude vydán pro PlayStation 4 už 3. března 2020 a vy si jej už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Games Talk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama